marți, 31 iulie 2007

Bloggeri vrînceni, adunarea!

Ce spuneţi de o întîlnire la Morcov, să ne numărăm, să ne cunoaştem? Vă puteţi înscrie şi pe Blog de Vrancea. Aştept feedback de la sutele de bloggeri vrînceni, de aici şi de pretutindeni.

5 comentarii:

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Buna idee! O sa popularizez chestia asta si eu si sa vedem ce iese. Asteptam! Nu neaparat sa ne intalnim dar macar sa ne numaram, aproximativ.

alibus spunea...

Am aterizat aici via "blog de vrancea" si am rugamintea sa fiu trecut absent motivat la intalnire, da?
Numai bine!

Mihaela spunea...

E bine, pina acum suntem trei. Daca intilnirea nu va avea loc, din diverse motive (desi ar fi interesant sa stim pe cine citim), am o alta propunere. Am in gind, la ideea lui gabriel de la blog de vrancea, un articol despre bloggerii vrinceni. Daca va incadrati in aceasta categorie va rog sa imi trimiteti, la adresa de contact din profil, citeva rinduri (sau paragrafe) despre experienta voastra ca bloggeri (de cit timp ati intrat in aceasta comunitate, ce v-a determinat sa incepeti sa scrieti, despre ce e blogul si tot ce mai vreti voi). Va astept!

JustLikeThat spunea...

Hmm... si eu am ratat de data asta, dar data viitoare o sa ma prezint si eu sper :)) daca se mai organizeaza :)) cu mine suntem 4 nu ? si mai stiu unul :P

Mihaela spunea...

Se pare ca am mai descoperit citiva bloggeri vrinceni, nu suntem doar patru. Ar fi bine sa stim macar citi suntem, sa ne cunoastem prin intermediul blogurilor si sa formam o comunitate. Poate vrea si prietenul tau sa iasa la suprafata ;)