luni, 13 august 2007

Billa în Focşani

Noi, focşănenii, ne vom face cumpărăturile în curînd din Billa. Supermarketurile locale Mara 1 şi 2 se vor transforma în Billa şi Penny XXL. Brandurile naţionale ne cuceresc încet, încet, teritoriul. Mai multe citiţi aici.

P.S: Într-adevăr, după cum spunea şi Alin, din ultimele informaţii se pare că Gima îşi va instala standurile în locul Mara1, nu Billa, aşa cum se preconiza iniţial.

6 comentarii:

Anonim spunea...

e ok pentru consumator.
si stirea face bine, pentru ca pune presiune pe competitorii din piata; vom cumpara, poate, lucuri mai de calitate si un pic mai ieftine.
Citizen

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Cele doua magazine care, sper, vor veni in Focsani fac parte dintr-un lant international, nu neaparat national. Oricum, cum zicea si Citizen, sper sa scada preturile si sa creasca mai mult calitatea. Astept si mall-ul care sper sa contina si un complex cinema (macar o sala, dar cu filme de calitate).

valentin musca spunea...

Te felicit draga Mihaela ca ai avut curajul sa devii "blogerritza", dar as vrea ca blogurile vrincenilor sa fie mai incisive si sa nu traiasca doar pe spatele presei.
Daca o sa intre presa mioritzica in greva, blogurile nu vor mai avea subiecte. Mi se pare ca exista mii de subiecte care ar putea fi promovate pe blog.
Din 4 septembrie voi avea si eu un blog, pe care as vrea sa-l utilizez ca spatiu virtual al unor realitati crude, in care sa nu reiau subiecte mestecate de presa locala.
pana atunci va citesc dragilor si multumesc lui Dumnezeu ca pana in prezent nu ati postat pe blogurile voastre subiecte subiecte marxistoide ca "inlaturarea icoaneleor din scoli" sau alte asemenea atentate la traditiile acestui popor nenorocit de la capatul lumii civilizate.
v.m.

Mihaela spunea...

pt. blog de vrancea: dupa cum am mentionat si in articolul din ZdV, cele doua supermarketuri care vor patrunde pe piata focsaneana apartin unui grup de firme german, care are acoperire internationala. Ca pe blog am zis "national", m-am referit la realitatea mai apropiata noua, ca Rewe s-a extins foarte mult in ultima perioada prin tara. Cit despre beneficiile aparitiei unui supermarket tip Billa la noi in oras, sunt de acord cu voi.

pt. Valentin Musca: draga Valentin, blogul meu nu si-a propus si nici nu are de gind nici pe viitor sa fie incisiv. Visecuochiideschisi a pornit ca un jurnal personal, in care nu mi-am propus sa dezbat probleme si subiecte arzatoare din realitatea vrinceana, ci mi-am dorit sa fie mai mult o reflectare a propriei mele personane. Blogurile sint de multe feluri, la fel ca si personalitatile umane. Unii aleg sa vorbeasca despre ei pe blog, altii sa traga un semnal de alarma asupra unor aspecte din mass media, politica sau din viata sociala, altii sa vorbeasca despre muzica si filme, si tot asa.
Iti urez mult succes cu blogul tau, pe care sper sa il inaugurezi cit mai curind si sa postezi acolo tot ce crezi tu ca e important pentru tine. Un cititor il ai asigurat ;)

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Pentru domnul Musca
Sper ca presa sa nu intre vreodata in greva (practic, la noi, ar fi imposibil - daca intra ZdV, ramane Mdv si viceversa) - ar fi grav! Sunt bloguri care sunt incisive si pe alte subiecte, dar, pentru mai multi vizitatori (de ce sa nu recunoastem?), presa si politica reprezinta un magnet.
De ce asa tarziu blogul Dvs.?

alibus spunea...

Pana la urma am inteles ca va fi G-market si nu Billa.