miercuri, 8 august 2007

Stufstock în Vamă


Stufstock5 Greenfest la Vama Veche, între 16 şi 19 august 2007.
În Vamă se vor auzi în cele patru zile de festival heavy metal, rock, punk, funk, blues, folk, jazz, electro şi muzică ambientală.
Majoritatea concertelor au loc la Marina Park, însă muzica va ajunge dimineaţa pînă pe plajă. De vineri pînă duminică vor concerta la răsăritul soarelui Blanoz (România), Bau (România) şi Electro Griot (Mali/S.U.A./România).
În distribuţia Stufstock 2007 se mai regăsesc trupele Toy Dolls, Cradle of Filth si Dandy Warhol, Klimt 1918 (Italia), Sunshine (Cehia), Defunkt (SUA), Tuba Project (SUA), Alex Harding (SUA) şi Last Hope (Bulgaria), Alternosfera şi Prigon (Moldova), precum şi ai noştri Kumm, Luna Amară, Silent Strike, E.M.I.L., Travka, Nişte Băieţi, Byron, The Mood, Lucian Ban.
Vechii intelectuali vamaioţi se pare ca vor prefera totuşi Festivalul de film Anonimul, care se desfăşoară în aceeaşi perioadă la Sfîntul Gheorghe, din cauză că spiritul Stufstock-ului s-a pervertit în ultimii ani.
Nu am fost la nici un Stufstock, mi-aş dori să ajung, dacă nu anul ăsta, măcar la anul să prind ceva atmosferă de rock vamaiot.

Un comentariu:

Raluk spunea...

acasa.ro transmite "live" de la Stufstock - vor fi comentarii, interviuri cu formatiile si cu oamenii de pe plaja si multe altele. Mai multe detalii pe http://blog.acasa.ro/stufstock2007