duminică, 11 noiembrie 2007

Unintended

Am fost absentă zilele astea, şi de pe blog. Noiembrie are o influenţă negativă asupra întregii mele fiinţe. O fi de la frunzele galbene şi roşcate moarte, de la ploaia asta atît de rece, de la întunericul care se lasă mai devreme... nu ştiu.
I'm sad, I admit it.
Cred că voi mai lipsi o vreme, but I'll be back. Cînd mă voi regăsi.

4 comentarii:

Anonim spunea...

octombrie rosu, noiembrie gri, decembrie alb, si apoi de dupa ele un nou inceput de nouri si sperante, dulcea scara de dinainte cu plamidirea ei de amintiri din momentele de nedor si cele mereu simtite aievea. te asteptam aici. toti!

Mihaela spunea...

Multumesc din suflet! Trebuie sa recunosc ca sunt mindra, pentru asa cititori merita sa revin :)

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

No, da' mai repede! serios, nu-i pacat sa abandonezi blogul asta?? Gata cu bocitul, fii barbata!

edy spunea...

Ne grabim spre sarbatori gafaind sa nu uitam cuvintele de scris pe felicitare, mereu cam aceleasi, fara daruri desigur decorul e incomplet..ninge la radio, adus de Mos Craciun Dumnezeu ne mai bucura trupurile, desi tace binecuvantand din icoane blindatele invelisuri ale inimii.

Colindele unui tigan agitand o stea sovietica ma arunca departe ca la comanda in copilaria altcuiva, straina si simpla intamplare fara zorzoane.

Tot acum daruim la babe si orfani si ciungi din nevoia noastra de a ne simti marinimosi, mai nobili, cate un picior, cate o mana, cate o mama de sezon, de mantuiala sufletului, cum e traditia.

Tu o astepti la interfon, ca sa nu mai intre colindatori in scara. Stie sa isi faca singura nevoile si sa dea cu labuta.